Menu
Menu

Szervező

Kvalix Automatika Kft. (adószáma 12226201-2-41, székhelye: 1046 Budapest, Kiss Ernő u. 3.), a továbbiakban „Szervező”

Nyeremény

A kisorsolásra kerülő nyeremény illetve nyeremények a Szervezőnek a játékhoz kapcsolódó weboldalán meghatározott termék illetve termékek vagy szolgáltatások,  a továbbiakban „Nyeremény”.

Résztvevők

A promócióban részt vehet minden magyar állampolgársággal rendelkező 18 éven felüli természetes személy, kivéve a Kvalix Automatika Kft. alkalmazottait és ezek közeli hozzátartozóit. Közeli hozzátartozónak minősülnek a PTK 8:1 § (1) pontjában közeli hozzátartozóként meghatározott személyek.

Részvétel módja

A játékban mindenki részt vesz, aki a Szervező honlapján erre a célra közzétett űrlapon, az azon feltüntetett időpontig sikeresen regisztrálja magát.

Egy személy ugyanazon nyereményjátékban csak egyszer vehet részt.

Sorsolás

A résztvevők közül a nyertes véletlenszerű sorsolással kerül kiválasztásra. A sorsolás véletlenszerűségét a Szervező által a játék lebonyolítására használt szoftver biztosítja.

A sorsolás időpontja a jelentkezési idő lejáratát követő első munkanap.

A nyertes(ek) értesítése e-mail-ben történik.

Nyeremény átvétele

Szervező a nyereményt saját költségére, futárszolgálattal továbbítja tetszőleges, a nyertes által meghatározott magyarországi címre.

A kívánt átvételi cím közlésére nyertesnek 14 nap áll rendelkezésére, különben elveszíti jogosultságát a nyereményre.

A nyeremény pénzre nem váltható, másra nem becserélhető.

Adó

A nyeremény kapcsán felmerülő adófizetési kötelezettség Szervezőt terheli.

Adatkezelés

A Szervező gondoskodik személyes adatai védelméről, harmadik félnek azokhoz kizárólag a Szervezőnek végzett adatfeldolgozás céljából biztosít hozzáférést, a rendelkezésére álló személyes adatokat piackutatásra és -elemzésre, tájékoztatás nyújtására, megrendelések és ügyfélszolgálati ügyek intézésére használhatja fel.

Egyéb

Résztvevők tudomásul veszik, hogy Szervező a nyertes(ek) adatait nyilvánosságra hozhatja.


partnerlogók