Menu
Menu

1990-ben alapított cégünk a kezdetektől fogva ipari automatizálással foglalkozik, elsősorban gyártásautomatizálással. Számos tapasztalatot szereztünk a feldolgozóipar különböző területein, és nagymértékben szállítunk megoldásokat a járműipar és hozzá kapcsolódó iparágak számára.

Egyedi gépek, gépsorok tervezése és gyártása

Gépgyártó részlegünk egyedi vevői igényeknek megfelelő gépeket tervez és gyárt. Általában ezek olyan vizsgáló- és ellenőrző berendezések, vagy szerelési műveleteket végrehajtó eszközök, amelyek hatékonyabbá és minőségibbé teszik ügyfeleink gyártási folyamatait.

Az egyedi célgépeink és az elkészítésükhöz vezető tevékenységek magas színvonala érdekében kiemelt figyelmet fordítunk az innovatív tervezési és gyártási módszerekre. Az egymással integrált szoftverekkel támogatott hatékony folyamatok biztosítják, hogy gépeink kiváló minőségűek és megbízhatóak legyenek.

Alkatrészgyártás

Jól felszerelt műhelyünkben precíz, minőségi forgácsolással állítunk elő kis sorozatú fém és műanyag alkatrészeket..

Disztribúció

Elkötelezett disztribútorai vagyunk a saját szakterületükön élenjáró partnereinknek, akikkel hosszú távú, szoros kapcsolatokat ápolunk.

Rendszeres közös tréningeken erősítjük az összetartozást és az ismeretek megosztását, így biztosítva a magas szintű termék- és alkalmazástechnikai szakismeretet, amelyre ügyfeleinknek szükségük van.

Mérnökeink a következő szakterületeken nyújtanak szolgáltatásokat és adnak hasznos tanácsokat az ügyfeleinknek :

  • Ipari automatizálásban használatos érzékelők
  • Optikai ellenőrző (Vision) rendszerek
  • Vezérlők (PLC-k) és megjelenítők (HMI-k)

Jellemzőink

Mind a disztribútori tevékenységünk, mind a gyártás területén, a szakértelmet és minőséget helyezzük a versenytársakhoz viszonyított megkülönböztető jegyeink középpontjába.

Folyamatosan fejlesztjük a belső folyamatainkat, és fejlett, egymással innovatív módon összekapcsolt háttérrendszereket üzemeltetünk annak érdekében, hogy felülmúljuk vevőink elvárásait.

Nem csak ügyfeleink és saját vállalatunk, hanem a társadalom és a környezetünk felé is felelősséget vállalunk. Nagy súlyt fektetünk a foglalkoztatási, munkavédelmi és környezetvédelmi viszonyok rendezettségére, és örülünk, hogy sikereres működésünk lehetőséget teremt részt vennünk a közterhek viselésében.


partnerlogók