Menu
Menu

1990-ben történt alapításunk óta ipari automatizálással foglalkozunk, elsősorban gyártásautomatizálással. A feldolgozóipar szinte minden területéről vannak tapasztalataink, azonban kiemelkedő értékben szállítunk megoldásokat a járműipar és hozzá kapcsolódó iparágak számára.

Disztribúció

Elkötelezett disztribútorai vagyunk a saját szakterületükön élenjáró partnereinknek, akikkel hosszú távú, szoros kapcsolatokat ápolunk, összetartozásunkat és az ismeretek megosztását rendszeres közös tréningeken erősítjük.

Így biztosított az a magas szintű termék és alkalmazástechnikai szakismeret, melyek birtokában mérnökeink jó szolgáltatásokkal és hasznos tanácsokkal látják el ügyfeleinket. Szakterületeink:

  • Ipari automatizálásban használatos érzékelők
  • Optikai ellenőrző (Vision) rendszerek
  • Vezérlők (PLC-k) és megjelenítők (HMI-k)

Egyedi gépek tervezése és gyártása

Gépgyártó részlegünk egyedi vevői igényeknek eleget tevő egyedi gépeket állít elő. Ezek jellemzően ügyfeleink gyártásának a hatékonyságát és minőségét biztosító, mérést illetve ellenőrzést végző vizsgálógépek, vagy szerelési műveleteket végrehajtó berendezések.

Az egyedi célgépeink és az elkészülésükhöz vezető tevékenységek magas színvonala érdekében különös súlyt fektetünk arra, hogy a célgépeink tervezése és gyártása innovatív metodikákon alapuló, részletesen megtervezett folyamatokra legyen alapozva. A folyamatok hatékony működését a legfejlettebb szoftverek alkalmazásával, azok innovatív egymáshoz integrálásával segítjük elő.

Alkatrészgyártás

Jól felszerelt műhelyünkben kis sorozatú fém illetve műanyag alkatrészek precíz minőségi forgácsolását végezzük.

Jellemzőink

Mind a disztribútori tevékenységünk, mind a gyártás területén, a szakértelmet és minőséget helyezzük a versenytársakhoz viszonyított megkülönböztető jegyeink középpontjába.

Folyamatosan fejlesztjük a belső folyamatainkat, és fejlett, egymással innovatív módon összekapcsolt háttérrendszereket üzemeltetünk, hogy túlteljesíthessük a vevőink elvárásait.

Felelősségtudatosan gondolkodva fontos számunkra, hogy nemcsak ügyfeleink és a magunk számára teremtsünk értéket, hanem kivegyük részünket a közterhek viseléséből, nagy súlyt fektetünk a foglalkoztatási, munkavédelmi és környezetvédelmi viszonyok rendezettségére.


partnerlogók