Menu
Menu
Leuze 46C nagyteljesítményű optoérzékelő

Optikai érzékelők

Az egyik legelterjedtebb érzékelőfajta, tárgyak észlelésére közvetlen közelről, néhány méterről, vagy akár több száz méteres tartományban is.
induktív közelítéskapcsoló, M12-es, csatlakozós

Induktív érzékelők

Legnagyobb számban használatos érzékelők, fémek megbízható érzékelésére képesek kisebb, nem több mint néhány centiméternyi távolságról.
Rechner Kapacitív közelítéskapcsoló, M30-as méret

Kapacitív érzékelők

Kis hatósugarú, nemcsak fémek észlelésére használható érzékelők. Granulátum, folyadék és más anyagok megbízható szintérzékelőjeként is használatosak.
Ultrahangos közelítéskapcsoló, M30-as méretű

Ultrahangos érzékelők

Jó szolgálatot tesznek, mikor az optikai érzékelők nem használhatók, például túlzott szennyeződés, különösen sötét szín, tükröződés vagy más okból.
fényszálak

Fényszálas érzékelők

Szűkös helykínálat esetén bevethető optoérzékelők. A rugalmas fényszálak oda is beférhetnek, ahová más érzékelők nem látnak be.
Leuze GS-61 villás optoérzékelő

Villás érzékelők

Kis céltárgyak, címkék, nyomtatott jelek észlelésére nagy érzékenységgel és megbízhatósággal. Optikai, ultrahangos vagy kapacitív mérési elvvel.

Kapcsoló fényfüggönyök

Kiálló részek, magasság vagy hossz, lyukak észlelése, kilökés felügyelete és sok más alkalmazása lehetséges a kapcsoló fényfüggönyöknek.
Színérzékelők

Speciális kapcsolóérzékelők

Különféle speciális alkalmazásokat célzó érzékelők, mint például jelölések, mozgások érzékelése, vagy robbanásveszélyes környezet.

partnerlogók