Menu
Menu
Biztonsági kapcsolók

Biztonsági kapcsolók

Védőajtók és burkolatok felügyeletére használatos biztonsági kapcsolók, az ajtóra szerelt különálló működtető elemmel kapcsolhatók mellett zsanérba épített kapcsoló és mechanikus végálláskapcsolók is rendelkezésre állnak.
Reteszes biztonsági kapcsoló

Reteszes kapcsolók

A biztonsági reteszes kapcsolók zárva tartják a védőajtót és így nem engednek hozzáférni az elzárt veszélyes területhez amíg a veszély fennáll. Nélkülözhetetlenek hirtelen meg nem állítható veszélyes folyamatok biztosításához.
Húzóköteles és gombafejű vészleállító kapcsolók

Vészleállító kapcsolók

A gombafejű és húzóköteles vészleállító kapcsolók olyan biztonsági berendezések, melyeket veszély esetén aktiválva, leállítható egy veszélyes berendezés. A gombafejű kapcsolók pontszerű, a húzókötelesek pedig kiterjedt területen aktiválhatók.
Mágneses biztonsági érzékelő és aktuátora

Mágneses érzékelők

Különösen ajánlott biztonsági kapcsolók helyszűke esetén, illetve poros, nedves, vagy higiénikus környezetbe. Védőajtók és biztonsági burkolatok felügyeletére szolgálnak, melyek nyitásakor illetve eltávolításakor vészjelzést adnak, ami leállítja a gépet.
RFID-s biztonsági kapcsoló érzékelő

RFID-s érzékelők

Nehéz környezeti körülmények esetén is jól használható biztonsági kapcsolók, fokozott manipuláció elleni védelemmel és érzékelési biztonsággal. Védőajtók és biztonsági burkolatok nyitásakor illetve eltávolításakor vészjelzést adnak, ami leállítja a gépet.

partnerlogók