Menu
Menu

Csomag térfogatméréseA Leuze electronic CML 730i fényfüggönyökre épülő CMS 700i térfogatmérő rendszere egy cikkszám alatt tartalmazza a 3D-s térfogatméréshez szükséges összes eszközt, a kapcsolószekrényt, a rögzítőelemeket és a kábeleket is beleértve.

A CMS 700i térfogatmérő méri az elhaladó tárgyak térfogatát és helyzetét, azok alakjától és felületétől függetlenül. Ez a megoldás nélkülözi a kamerás rendszerek bonyolultságát, mégis pontosan és gazdaságosan valósítja meg a térfogatmérést még olyan lapos tárgyaknál is, mint például műanyag zacskóba csomagolt termékek. A legkisebb mérhető magasság 5 mm, míg a csomag szélessége és hosszúsága tekintetében 50 mm a minimális méret.

A térfogatmérésen kívül a rendszer információt nyújt a csomagok pozíciójáról is, hogy mennyire vannak a szállítórendszer közepén illetve milyen szögben állnak, továbá a mérőrendszer megbízhatóan felismeri az automatikus csomagkezelés folyamatában problémákat vagy leállást okozó csomagdeformációkat, és túlnyúlásokat, kitüremkedéseket is.

A rendszer üzembe helyezése az egyszerű böngészővel elérhető WebConfig segítségével történik, a végfelhasználó által is egyszerűen elvégezhető, és a webes felületnek köszönhetően a távoli elérése is könnyen biztosítható.

Ha a mérőrendszer valamelyik komponense cserére szorulna, az egyszerűen, Plug & Play módon történhet, anélkül, hogy ahhoz egy beszállító szakértelmét igénybe kelljen venni.

A 3D térfogatmérő rendszer gyors integrálását Ethernet TCP/IP vagy PROFINET interfész teszi lehetővé. A rendszer egy Ethernet interfészén keresztül különféle perifériákkal, például mérlegekkel vagy vonalkódolvasókkal is együttműködhet, azok adatait is vegyítheti a térfogatmérés adataival, és időbélyeggel ellátva továbbíthatja is azokat.

A CMS 700i így szabadon kombinálható kiegészítő funkciókkal, és alkalmas az intralogisztika területén tervezett minden új, vagy meglévő rendszerrel történő együttműködésre.

További részletek a gyári honlapon

Ajánlatkérés


partnerlogók