Menu
Menu
Leuze KRT-3B kontrasztérzékelő

Kontrasztérzékelők

Fehér, vörös vagy RGB fényforrásuk révén különféle színkombinációkhoz használható érzékelők, melyek kontrasztkülönbség precíz észlelésére szolgálnak, minimális jitterrel, azaz időbizonytalansággal a kimenetükön.
Leuze LRT8 lumineszcens érzékelő

Lumineszcencia érzékelők

Az érzékelő típusától függően, fehér papír, vagy csak UV fényben láthatóvá váló, különféle színű lumineszcens anyagok vagy jelölések észlelésére szolgáló érzékelők, többek között a faipar és csomagolóipar számára.
Színérzékelők

Színérzékelők

Érzékelők színek megkülönboztetésére, akár az emberi szemhez hasonló érzékenységgel. Betanított színekhez hasonlítják, állítható tűréstartománnyal, a megvilágított, átvilágított, vagy világító felület színét.
Leuze PRK18B optoérzékelő

Optoérzékelők átlátszó tárgyakhoz

Tükörreflexiós érzékelők, melyek a fénynyaláb olyan minimális csökkenését is megbízhatóan észlelik, amit átlátszó tárgyakon áthaladva szenved el. Így például üveg, PET palack vagy fólia érzékelésére is alkalmasak.
atex logo

Robbanásbiztos érzékelők

Robbanásveszélyes környezetben csak speciális érzékelők használhatók. Kapcsoló érzékelőink kínálata kiterjed az ilyen környezetben használható robbanásbiztos eszközökre is, akár gázok, gőzök vagy porok okozzák a veszélyt.

partnerlogók