Menu
Menu

Disztribúciós tevékenységünk keretében gondosan válogatott, a saját szakterületükön élenjáró gyártók termékeit értékesítjük, jellemzően kizárólagos magyarországi disztribútorként.

A partnereinkkel kialakult szoros kapcsolatoknak és a rendszeres képzéseknek köszönhetően erősségünk a forgalmazott termékekhez nyújtott színvonalas szakmai támogatás, ami a vásárlást megelőző szaktanácsadáson kívül az üzembe helyezésre és mérnöki szolgáltatásokra is kiterjed.

A következő, egymás termékkínálatát jól kiegészítő gyártók győződtek meg a kompetenciánkról, és bízták ránk termékeik magyarországi forgalmazását:

Érzékeléstechnika


Baumer logo

Baumer International GmbH

Érzékelők

Svájci központú nemzetközi családi vállalkozás, aminek jelmondatához híven szenvedélye az érzékelők. Innovatív, teljes kínálatot nyújtó termékpaletta a tárgyérzékelőktől és távolságméréstől a képfeldolgozó érzékelőkig, még a folyamatérzékelőkre is kiterjedően.

kuebler

Fritz Kübler GmbH

Forgójeladók, számlálók, kijelzők és jelátvitel

A kübler csoport a forgójeladók és más pozíció illetve mozgásérzékelők, valamint számlálók, folyamatkijelzők, csúszógyűrűk és más átviteltechnikai eszközök vezető gyártóihoz tartozik. A családi vállalkozást, amit Fritz Kübler alapított 1960-ban, a család második generációja mára egy világszerte elismert nemzetközi csoporttá fejlesztette, ami a termékei minőségének és szolgáltatásai kiválóságának az előtérbe helyezésével nyújt többletértéket a fogyasztóinak.

leuze

Leuze electronic GmbH+Co.

Vezető márka az optoelektronikus érzékelők és rendszerek területén

A Leuze electronic nem véletlenül ismert „the sensor people”-ként. 1963-as alapítása óta fejleszt, gyárt és forgalmaz optoelektronikus érzékelőket,  azonosító rendszereket és biztonsági érzékelőket ipari automatizáláshoz. Világszerte egyik legismertebb szállítója a gyártásautomatizáláshoz használt optoérzékelők teljes spektrumának.

micro-epsilon

Micro-Epsilon Messtechnik GmbH & Co. KG

A precíziós mérések szaktekintélye

Intenzív K+F tevékenységgel előállított, a lehető legpontosabb távolság- és elmozdulásmérést megvalósító érzékelők, színérzékelők és infravörös hőérzékelők. Ahol elkerülhetetlen a pontos és gyors mérés, ott alig van alternatívája

Temposonics

Temposonics GmbH & Co. KG

Piacvezető a magnetostrikciós elven működő lineáris útadók területén

1970-ben a Temposonics elsőként hozott létre magnetrostrikciós elven működő lineáris mérőrendszert. Érintés nélküli, precíz abszolút útadói analóg és digitális kimenetekkel egyaránt rendelkezésre állnak. A potenciométeres megoldások problémáit kiküszöbölő alternatíva.


Vezérléstechnika

Tosibox logo

Tosibox Oy

A Finnországból származó díjnyertes Tosibox termékek leegyszerűsítik a távelérést.

A Tosibox új mércét állított a biztonságos IoT-kapcsolat, a távoli karbantartás és a hálózati menedzsment számára.

unitronics

Unitronics (1989)(R”G) Ltd.

Könnyen használható, hatékony és megfizethető PLC + HMI és hajtás

PLC, HMI, frekvenciaváltó és szervóhajtás egyetlen, integrált rendszerben. Rendkívül költséghatékony, alfanumerikus vagy grafikus kijelzővel és adatbeviteli lehetőséggel ellátott operátor paneles PLC-k hajtásokkal kiegészítve, rendkívül hatékony, minden-az-egyben integrált fejlesztési környezettel.


partnerlogók