Menu
Menu

Disztribúciós tevékenységünk keretében gondosan válogatott, a saját szakterületükön élenjáró gyártók termékeit értékesítjük, jellemzően kizárólagos magyarországi disztribútorként.

A partnereinkkel kialakult szoros kapcsolatoknak és a rendszeres képzéseknek köszönhetően erősségünk a forgalmazott termékekhez nyújtott színvonalas szakmai támogatás, ami a vásárlást megelőző szaktanácsadáson kívül az üzembe helyezésre és mérnöki szolgáltatásokra is kiterjed.

A következő, egymás termékkínálatát jól kiegészítő gyártók győződtek meg a kompetenciánkról, és bízták ránk termékeik magyarországi forgalmazását:

Érzékeléstechnika

cognex_logo_ws

Cognex®

Ipari képfeldolgozó és autoID rendszerek

Világszerte több mint 1 millió vision alapú termék értékesítéssel, a Cognex piacvezető a gépi látás területén. A termékkínálat kiterjed vonalkódolvasókra, ipari képfeldolgozó rendszerekre és érzékelőkre, melyek gyárakban, raktárakban és logisztikai központokban használatosak ellenőrzésre, mérésre és azonosítására.

Cognex ASP (Automation Solution Provider) partnerként kínáljuk az Insight Vision rendszereket és Dataman kódolvasókat,  melyek sikeres alkalmazását színvonalas műszaki támogatással segítjük, legyen szó megvalósíthatósági tesztekről, telefonos és terepi segítségnyújtásról, vagy kulcsrakész megoldások létrehozásáról.

kuebler

Fritz Kübler

Forgójeladók, számlálók, kijelzők és jelátvitel

A kübler csoport a forgójeladók és más pozíció illetve mozgásérzékelők, valamint számlálók, folyamatkijelzők, csúszógyűrűk és más átviteltechnikai eszközök vezető gyártóihoz tartozik. A családi vállalkozást, amit Fritz Kübler alapított 1960-ban, a család második generációja mára egy világszerte elismert nemzetközi csoporttá fejlesztette, ami a termékei minőségének és szolgáltatásai kiválóságának az előtérbe helyezésével nyújt többletértéket a fogyasztóinak.

leuze

Leuze electronic

Vezető márka az optoelektronikus érzékelők és rendszerek területén

A Leuze electronic nem véletlenül ismert „the sensor people”-ként. 1963-as alapítása óta fejleszt, gyárt és forgalmaz optoelektronikus érzékelőket,  azonosító rendszereket és biztonsági érzékelőket ipari automatizáláshoz. Világszerte egyik legismertebb szállítója a gyártásautomatizáláshoz használt optoérzékelők teljes spektrumának.

micro-epsilon

Micro-Epsilon

A precíziós mérések szaktekintélye

Intenzív K+F tevékenységgel előállított, a lehető legpontosabb távolság- és elmozdulásmérést megvalósító érzékelők, színérzékelők és infravörös hőérzékelők. Ahol elkerülhetetlen a pontos és gyors mérés, ott alig van alternatívája

mts

MTS

Piacvezető a magnetostrikciós elven működő lineáris útadók területén

1970-ben az MTS elsőként hozott létre magnetrostrikciós elven működő lineáris mérőrendszert. Érintés nélküli, precíz abszolút útadói analóg és digitális kimenetekkel egyaránt rendelkezésre állnak. A potenciométeres megoldások problémáit kiküszöbölő alternatíva.

rechner

Rechner

Világelső a kapacitív érzékelők területén

A kiemelkedően megbízható kapacitív érzékelők páratlanul széles választéka mellett induktív közelítésérzékelők, magnetorezisztív forgásérzékelők, kalorimetrikus áramlásérzékelők és konduktív szintérzékelők szolgálnak a termelési és automatizálási folyamatok hatékonyságához elengedhetetlen információkat.

Vezérléstechnika

Pro-face logo

Pro-face

HMI (Human Machine Interface), azaz Kapcsolat ember és gép között

1989-ben a Pro-face fejlesztett ki elsőként a világon olyan érintésvezérelt megjelenítőt, ami üzemi berendezések kapcsolóinak, jelzőlámpáinak, kijelzőinek és más vezérlőszerveinek a grafikus megjelenítésére szolgált. A HMI-k úttörőjeként a Pro-face azóta is kényelmes, könnyen kezelhető interfészek fejlesztésével őrzi vezető helyét, és biztosítja a felhasználók elégedettségét.

Tosibox logo

Tosibox

A Finnországból származó díjnyertes Tosibox termékek leegyszerűsítik a távelérést.

A Tosibox új mércét állított a biztonságos IoT-kapcsolat, a távoli karbantartás és a hálózati menedzsment számára.

unitronics

Unitronics

Könnyen használható, hatékony és megfizethető PLC + HMI

PLC és HMI egyben, úgy a hardver mint a fejlesztőszoftver szintjén. Rendkívül költséghatékony, alfanumerikus vagy grafikus kijelzővel és adatbeviteli lehetőséggel ellátott operátor paneles PLC-k.


partnerlogók