Menu
Menu

Vastagságmérő érzékelőA mérőrendszert egy stabil keretre, egymással szembe felszerelt két lézeres érzékelő alkotja, melyek különbségi elven mérik a közéjük helyezett lemezek vastagságát.

Ugyancsak a keretben helyezkedik el a kiértékelő-egység, ami kiszámítja, és analóg kimeneteken illetve Ethernet interfészen rendelkezésre bocsátja a mért vastagság értékét.

Kompakt, precíz vastagságmérő

A thicknessSENSOR kivételes ár-érték arányú, kulcsrakész vastagságmérést kínál. Méreténél fogva szűk helyekre is beépíthető.

A két lézeres érzékelő egymással tökéletesen szembeállítva vannak a kerethez erősítve, ami nagy mérési pontosságot biztosít. Az érzékelők egy kalibrációs céltárgyat használva kalibrálhatók.

Egyedülállóan könnyen használható vastagságmérők

A thicknessSENSOR üzembe helyezése illetve beállítása egy intuitív webfelületen keresztül végezhető el. A rendelkezésre álló előre beállított értékek kiválasztásával az érzékelő gyorsan hozzáilleszthető az adott mérési körülményekhez.

Akár nyolc saját beállítás is menthető illetve exportálható, és a tapasztalt felhasználók részletes beállítási lehetőségekhez is hozzáférnek, hogy elvégezhessék az adott feladathoz legjobban illeszkedő beállításokat. Módosíthatják például a jelcsúcs kiválasztásának módját és különféle átlagolási lehetőségekkel optimalizálhatják a mérést.

Főbb adatok

ThicknessSENSOR
Méréstartomány 10mm
Működési nyílás 46 mm
Mérési mélység 200mm
Linearitás  ±10μm
Mérési sebesség 0.25kHz / 0.5kHz / 1kHz / 2kHz / 4kHz
Fényfolt mérete max. 140 x 160μm (±10%)
Védettség IP65
Hőmérséklet stabilitás < 3μm /°C
Működési hőmérséklet  0 … +50°C
Tárolási hőmérséklet -20 … +70°C
Kimenet 0-5V, 0-10V, ±5V, ±10V, 4-20mA illetve Ethernet
Tömeg 2,8 kg

További információ

Azokhoz az alkalmazásokhoz, melyekhez a thicknessSENSOR teljesítménye nem elegendő, további vastagságmérő rendszereket kínálunk, melyek hőmérsékletkompenzált kerettel rendelkeznek, így fokozott pontosságot és rendkívül stabil méréseket eredményeznek. Keressenek meg erre irányuló igényükkel is!


partnerlogók