Menu
Menu

Egyedi gépgyártás eredménye, egy szivárgásellenőrző célgép, gépgyártó: Kvalix Kft.
Géptervezés és egyedi gépgyártás tevékenységünk keretében olyan egyedi gépek, célgépek gépgyártói vagyunk, melyekkel ügyfeleink jellemzően ellenőriznek, mérnek, szerelnek vagy megmunkálnak valamit.

Egyedi gépgyártás és géptervezés tevékenységünket bemutató katalógusunk letöltése: Egyedi célgépek minőségi tervezése és kivitelezése (pdf, 301 kB).

Minőségi egyedi gépgyártás, biztonságos célgép rövid határidővel

Rövid határidővel, a legmagasabb minőségi és biztonsági követelményeknek is eleget tevő egyedi gépeket készítő gépgyártó vagyunk. A géptervezés és egyedi gépgyártás minden mozzanatát átgondolt belső folyamatokkal szabályozzuk, melyek hatékony működtetését innovatív technikai háttérrel segítjük elő.

Egyedi gépgyártás és géptervezés PLM alapon

Kivételes egyedi gépgyártó vagyunk, akinél a géptervezés és célgépgyártás teljes egészében PLM (product lifecycle management) alapokon nyugszik. Az egyik piacvezető PLM rendszer, a Teamcenter használatával integráljuk a CAM és ERP rendszereinket, azok mindegyikében elérhetővé téve az egyedi gépgyártás tevékenységünk során létrehozott és használt termékadatokat.

A PLM rendszerünk elsősorban gyorsabban rendelkezésre álló adatokkal, workflow és projekt menedzsmenttel támogatja a gyors és minőségi géptervezést és egyedi gépgyártást, az SAP pedig többek között hatékony beszerzésekkel, a felhasznált anyagok eredetének a nyomon követésével, valamint a gyártási folyamatok nyilvántartásával járul hozzá az egyedi gépek minőségi gyártásához.

Saját alkatrészgyártás = rugalmas célgépgyártás

Ugyancsak az egyedi gépgyártás átfutási idejének minél alacsonyabb szinten tartását – valamint a minőség és a költségek kézben tartását – segíti, hogy saját gyártóműhelyünk van az célgépgyártáshoz szükséges egyedi alkatrészek előállításához.

Izelítő gyártmányainkból:

Relévizsgáló egyedi gép

Relévizsgáló

Automata forrasztó célgép

Forrasztóállomás

Átütésvizsgáló egyedi gép

Átütésvizsgáló célgép

Szervóprés célgép

Szervóprés

Szivárgásellenőrző egyedi gép

Öntvény szivárgás ellenőrző berendezés

Cilinder összeszerelő egyedi célgép

Cilinder összeszerelő állomás


partnerlogók