Menu
Menu

Ismertető

Távelérés: Tosibox starter kitTávelérés biztonságosan, szakértelem nélkül.

A TOSIBOX® szabadalmazott Plug & go rendszerével szakértelem nélkül, bármilyen Internetes kapcsolat igénybevételével, bárhonnan biztonságosan elérhetővé tehetők tetszőleges eszközök.

A megoldás lényege, hogy a bedobozolt termék kézhez vételétől számított 5 percen belül, szakértelem nélkül konfigurálható a biztonságos távelérés, majd bármilyen Internetes hozzáférés birtokában, bárhonnan, tetszőleges számítógépről és mobil eszközökről egyaránt, biztonságos VPN csatornán keresztül elérhetővé válnak a kívánt eszközök.

Egy TOSIBOX® Lock készülékre és egy A TOSIBOX® Key kriptografikus eszközre van csak szükség és a következő lépések elvégzésére:

  1. Kulcs bedugása Tosibox Lock-ba az összepárosításukhoz
  2. Internet és elérni kívánt eszközök csatlakoztatása Tosibox Lock-ra.
  3. Kulcs távoli számítógépbe dugása, kulcs szoftverének telepítése
  4. Kész! Innentől a kulcs birtokában a számítógéppel Interneten át bárhonnan elérhetők a Tosibox Lock-ra csatlakoztatott távoli eszközök.

A TOSIBOX® kulcs lehetővé teszi a biztonságos kapcsolatot a számítógép és egy vagy több TOSIBOX® Lock között. A kulcs biztosítja a Lock-ra csatlakoztatott eszközök távelérését, távfelügyeleti és -vezérlési lehetőségét.

A TOSIBOX® teljesen biztonságos távoli kapcsolatot hoz létre az eszközök között, és végtelenül skálázható. A világ bármely pontjáról működik, mindenféle eszközzel, bármilyen internetkapcsolaton keresztül létrehozható a távelérés.

További részletek a gyári honlapon

Árajánlatkérés

Megbeszélés szakértővel

Videó

Tosibox VPN zárak és kulcs kicsomagolása, bemutatása:


partnerlogók