Menu
Menu

Ismertető

Pro-face GP4000 HMI

Az új Pro-face Standard

Könnyen használható: a kezelőket a HMI-n megjelenített valósághű 3D-s  kezelőszervek segítik a folyamatok felügyeletében.
Energiahatékony: csökkentett áramfogyasztás a minden típusra jellemző LED-es háttérvilágítás által és a beállításoknak megfelelően, hosszú idejű tétlenség esetén aktivizálódó fényerő csökkentés illetve kikapcsolásnak köszönhetően.
Gyors hibaelhárítás: csak meg kell érinteni a riasztás üzenetet,  hogy időrendi sorrendben megjelenjen az összes kapcsolódó adat.
Távelérés: GP-Viewer EX szoftverrel különféle felügyeleti tevékenységek láthatók el, mint például távolról megtekinteni a terepen elhelyezett GP kijelzőjét. Mobil eszközökhöz fejlesztett távelérés alkalmazás is rendelkezésre áll! Részletek.

Mobil távelérés

HMI távelérés tablettelA Pro-face új mobil alkalmazásával akár 100 darab HMI is vezérelhető egyetlen okostelefonról vagy tabletről, bármikor, bárhonnan. A táveléréses HMI alkalmazás Google Android vagy Apple iOS operációs rendszert futtató eszközökhöz áll rendelkezésre, mint például iPhone vagy iPad.

A Pro-face Remote HMI használatával az operátorok munkája sokkal hatékonyabbá válik. Időt takarítanak meg azzal, hogy nem kell a géphez menni, hogy vezéreljék azt, kezeljék a riasztásokat vagy ellenőrizzék a termelés állapotát. Azok a feladatok melyek a nagy kiterjedésű rendszerek vagy gépek miatt több embert igényeltek, kevesebb operátorral is elvégezhetővé válnak.

A Pro-face Remote HMI működhet szinkron módban, amikor ugyanazt jeleníti meg mint a HMI, vagy aszinkron módban, amikor a kezelő képernyőt válthat, anélkül, hogy magán a HMI-n megváltozna a kijelzés.

A távelérés minden ethernet porttal ellátott, hálózatba kötött GP4000 sorozatú HMI-vel működik. A mobil HMI funkcionalitás az új GP-Pro EX képernyőszerkesztő szoftver legújabb, 3.1-es verziójával aktiválható a GP4000 HMI-ken. A pro-face Remote HMI ingyenes, 30 napos próbaváltozata Apple iOS eszközökhöz az App Store-on, Androidhoz pedig a Google Play-en áll rendelkezésre.

Az alkalmazást bemutató videó:


partnerlogók